Business process image

bag mestersTJEK..

mestersTJEK ApS er et samarbejde imellem Finn Balle-Larsen og Carsten Gianelli, som begge har

  • lang erfaring indenfor praktisk ledelse og ledelsessystemer,
  • er aktive i faglige fora og
  • kan nås blandt andet på linkedIn
Finn Balle-Larsen
Finn er opensource ekspert og Linux entusiast siden 1993. Professionelt har han 30 års erfaring med ledelse, udvikling og drfit af systemer i større organisationer.
Finn udbygger sin viden om drift med at benytte opensource produkter. Det er Linux, OpenStack, Docker, Kubernetes samt monitorerings-, dataopsamlings- og udstillingsværktøjer som Prometheus og Grafana. Ud over det sætter han netværkssikkerhed og netværkssegmentering op med OpenWRT.
mestersTJEK benytter disse teknologier til at tilbyde sikre private Cloud løsninger med minimale licens- og hardwareomkostinger, baseret på opensource platforme med specialtilpasninger og integrationer.


Carsten Gianelli
Carsten har siden 1980 beskæftiget sig med produktudvikling, intern uddannelse, salg, service, inspektion, prøvning og kalibrering som startop-ingeniør, udvikler, auditor, teknisk leder og direktør.
Formelle uddannelser: Kemotekniker og Master i teknisk miljø- og arbejdsmiljøledelse (TML).
Efteruddannelser og kursus: ATEX-diplomkursus, ISO auditorkursus, Teknisk sagkyndig kursus, Voksenpædagogisk grundkursus, Arbejdsmiljøkoordinator.
Carsten leverer indhold i mestersTJEK og driver også qa-tech Aps, som hjælper med produktgodkendelse og yder teknisk assistance til akkrediterede og har igennem flere år deltaget i internationalt standardiseringsarbejde og bestyrelsesarbejde, bl.a. i SPT Danmark.